1/1

PHTSTCYCBDZ12UJUTV0

VEVOR Opvouwbare Handkar 75 kg Laadvermogen Opvouwbare Transportwagen 68x35,5x125 cm Strandkar van een Aluminium Buis, Roestvrij Staal en Ijzer met 75 tot 125 cm Verstelbare Hoogte, 33 cm Strandwielen

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Enorme Laadcapaciteit: Ons grotere laaddek van 14" x 14,7" kan al uw strandspullen bevatten, zodat u niets vergeet voor uw stranddag. Bovendien kan de lengte van het handvat worden aangepast aan uw lengte en het comfort, variërend van 29,5 inch tot 49,2 inch. Deze opvouwbare strandkar kan uw buitenreizen meer ontspannen maken.
  • 13-inch TPU-strandbanden: Met zware strandwielen van 13 inch diameter is de opvouwbare zandwagen gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren. Voordelen zijn ook minder rolweerstand en betere prestaties in zand. Het maakt geen geluid bij het op en neer rollen van de grond, perfect voor gezinsuitstapjes op het strand, buitenactiviteiten, tuinen en kamperen.
  • Zeer Robuuste Constructie: Onze corrosiebestendige zandkarren voor op het strand zijn gemaakt van een aluminium buis, roestvrij staal en ijzer en zijn gebouwd om lang mee te gaan. Het heeft een hoge sterkte waardoor het bestand is tegen roest, zelfs aan de kust. Het maximale draagvermogen is 165 lbs.
  • Ergonomische Ontwerpen: We zorgen voor een extra opbergtas om je spullen veilig en netjes te houden, en er zijn ook 2 spanbanden inbegrepen. Deze strandkar voor zand kan worden opgevouwen en opgeslagen in de kofferbak van uw auto of garage wanneer deze niet in gebruik is. Makkelijk te manoeuvreren en neemt niet veel ruimte in beslag.
  • Brede Toepassing: Met het handige opvouwbare ontwerp en de verstelbare handgreep kan onze draagbare strandwagen met ballonbanden gemakkelijk worden opgeborgen en vervoerd. Deze strandkar met grote wielen gebruik je op het strand, op de camping en in de tuin.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.