1/1

LYPDXJDXC2PCSYOCUV0

VEVOR Oprit Stoeprand Rubberen Drempeloprit 10cm Stijging 2Stuks voor Rolstoelen

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Stabiel en Goed Antislip-effect: de rubberen drempeloprit is ontworpen met een antislip gegroefd rubberen oppervlak en gegoten afvoerkanalen aan de achterkant van de oprit voor extra tractie in zowel natte als droge omstandigheden. Het zorgt ervoor dat uw geliefde veilig en efficiënt de oprit op en af loopt, vooral voor degenen die moeite hebben om zelfstandig een huis te betreden of op oneffen terrein te lopen.
  • 4 inch Rise Ramp met Kanaalontwerp: 50 x 32 x 10 cm rubberen deurhelling zorgt voor een soepele overgang over elke deur, ingang of oneffen drempeloppervlakken. Wordt geleverd met een 1"B x 1,2"H/2,5 x 3 cm kanaal eronder, waardoor kabels van verschillende afmetingen kunnen worden doorgelaten en deze kabels niet worden verpletterd of beschadigd door rolstoel- of scooterwielen.
  • 11000 LBS Laden van Rubbermateriaal: De deurhelling voor de rolstoel heeft een stevige rubberen constructie. Het is roestvast, krasvast en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het kan een belasting tot 11000 lbs/5000 kg dragen, waardoor zware huishoudelijke auto's zonder vervorming kunnen passeren. Wees op alles voorbereid en maak je nooit zorgen over de druk.
  • Meegeleverde Accessoires voor Montage: Constructie uit één stuk solide rubberen oprit voor deurdrempel is moeiteloos te installeren. 4 voorgeboorde montagegaten met benodigde expansiebouten zijn ideaal voor een reeks tijdelijke, draagbare en permanente mobiliteitsoplossingen. Verwerkt moeiteloos skates, rolstoelen en scooters tot auto's en voetgangers.
  • Meerdere Toepassingen: Onze lichtgewicht oprijplaat van 5 kg met een handgreep is ontworpen om gemakkelijk te dragen en op te bergen. De rolstoelhelling is breed inzetbaar rondom uw huis, zoals balkon, badkamer, drempel etc. Daarnaast kan de opstaprand in de tuin en op sommige bedrijfsterreinen ook worden voorzien van een oprijplaat.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.