1/1

DDJBJBJLJBJ000001V2

Yoghurt Fruit IJs Maker IJs Maker IJs Maker Roestvrij staal 750W

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【ALLE STAINLESS STEEL STRUCTURE】- Deze commerciële yoghurtmaker is gemaakt van duurzaam 304 roestvrij staal en heeft een elegant uiterlijk met geborstelde afwerking. De roestvrijstalen buitenmantel draagt in hoge mate bij aan de duurzaamheid, robuustheid, levensduur en het gemak van reiniging.
  • 【HOGE EFFICINTIE】- Onze ijsmachine voor vers fruit is uitgerust met een krachtige 750 W koperen motor met een hoge snelheid van 1400 RPM, die gemak en efficiëntie biedt bij het roeren van ijs. Het wordt geleverd met een 304 roestvrijstalen spiraalvormige roerstaaf, geschikt voor het vermalen van bevroren stukjes fruit. De decibel tijdens zijn werking kan worden geregeld tot 60-70 dB.
  • 【GROTE CAPACITEIT】- De grote capaciteit PC-materiaaltank van voedselkwaliteit minimaliseert het aantal bijvullingen grotendeels en optimaliseert het roeren van ijs. Er zijn twee vormhoeden beschikbaar om verschillende vormen fruitijs te vormen.
  • 【UITSTEKENDE DETAILS】 - Extra lange handgreep maakt het gemakkelijk om het roeren gemakkelijk te regelen. Met een ingebouwde opvangbak voor resten kan de gespoten milkshake eenvoudig worden verwijderd om het werkgebied schoon te houden. PC-bescherming voorkomt effectief dat ingrediënten spatten.
  • 【BREDE TOEPASSING】- Deze yoghurtmaker met bevroren fruit kan verschillende soorten ijs, milkshake, yoghurt en sap mengen met fruit, noten, enz. om een verscheidenheid aan smaakcombinaties te bereiken.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.