1/1

XXJYQPJHSO7MMA9N0V2

VEVOR Commerciële Vleessnijder Commerciële Vleessnijmachine 850W 360x220x460 mm

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【PREMIUM KWALITEIT】 - Het transparante pc-materiaal maakt de snijprocedure zichtbaar, zodat u op de hoogte bent van de bedrijfstoestand van de voedselsnijmachine voor restaurants. Het blad van de vleessnijmachine is gemaakt van roestvrij staal, met een uitstekende hardheid en indrukwekkende prestaties, waardoor het jarenlang kan worden gebruikt. Het apparaat is opvallend met een rode plastic schaal.
  • 【HOGE EFFICINTIE】 - De commerciële vleessnijmachine heeft een krachtige motor van 850W, die een snelheid van 1440 tpm kan bereiken en 250 kg/551 lbs vlees per uur kan verwerken. Het oppervlak van het gesneden vlees is glad en de vleesdikte is gelijk aan 7 mm. Elektrische vleessnijmachines kunnen het vlees snel verwerken, wat zowel zakelijk als thuisgebruik kan bevredigen.
  • 【VEILIGHEID & BETROUWBAARHEID】 - Deze commerciële vleesverwerkingsapparatuur wordt geleverd met een grote voedingskeel (6,1 x 4,5 x 2,4 inch). De verhoogde keel kan effectief zorgen voor een vlekkeloze werking bij het plaatsen van het vlees in de machine. Ondertussen stelt een grote keel ons in staat om veel meer in te brengen.
  • 【OVERZICHTIG DETAILS】 - Met een te openen deksel kunt u na gebruik direct water gebruiken om het mes door te spoelen. Het is moeiteloos schoon te maken. Het mes is speciaal ontworpen voor eenvoudige vervanging. De rubberen voetjes zorgen voor de stabiliteit van de kippensnijmachine tijdens het gebruik. Luchtopeningen helpen de warmte af te voeren en verlengen de levensduur van de roestvrijstalen elektrische snijmachine. Tegelijkertijd is de bediening eenvoudig met slechts één bodem.
  • 【BREDE TOEPASSING】 - De eerste keer in plakjes gesneden vlees, de tweede keer in reepjes gesneden, de derde keer in blokjes gesneden. U moet de stappen herhalen en dan kunt u verschillende staten van vlees krijgen. Met het mes snijd je kipfilet, varkensvlees, rundvlees, vis, champignons en groenten. Deze keukenmachine voor voedselsnijders kan worden toegepast in de slagerij, hotelkeuken, BBQ-winkel, knoedelhuis, hotpot-restaurant en thuis.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.