1/1

RJL3KGBSO00000001V2

VEVOR Goud Smeltoven Elektrische Smeltoven Melting Furnace PID-Module 3kg 1150 ℃

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【PREMIUM SMELFURNAS】 - De verbeterde goudsmeltoven van de vierde generatie met een capaciteit van 3 kg wordt geleverd met de met Teflon gecoate schaal, het kwartsdeksel en de binnentank, en een grafietsmeltkroes, die bestand is tegen hitte, zuur en alkali. De geïntegreerde machine voor het afdichten van ovens kan snel worden verwarmd, tot 1150 ℃ / 2102 ℉, binnen 15 minuten om metalen binnen enkele minuten volledig te smelten.
  • 【HOGE KWALITEIT KRUIGBAAR】 - De smeltkroes is gemaakt van puur grafiet om zeer zuivere edelmetalen te smelten. Met uitstekende thermische geleidbaarheidseigenschappen verkort deze smeltkroes de smelttijd aanzienlijk. Bovendien vergemakkelijkt het groefontwerp het gieten en vullen van de melts.
  • 【ZEER GEAVANCEERDE PID-MODULE】 - De automatische elektrische smeltoven is uitgerust met een geavanceerde PID-module, een digitaal regelsysteem en een K-type thermokoppel om u te voorzien van nauwkeurig en gemakkelijk smelten van metaal. De werkelijke temperatuur in de smeltoven wordt elke twee seconden gecontroleerd zonder oververhitting of afkoeling.
  • 【GEHUMANISEERD ONTWERP】 - De isolatieroosters houden onbedoeld contact met de verwarmingskamer tegen. De kroes-tang is uitgerust om de grafietsmeltkroes gemakkelijk uit de oven te verwijderen. En de elektrische smeltoven wordt geleverd met een compacte behuizing en dubbele handgrepen, die gemakkelijk te verplaatsen en te dragen zijn.
  • 【BREDE TOEPASSING】 - Onze digitale elektrische smeltoven voldoet aan de eisen van de industrie en werkplaatsen en is geschikt voor het verwerken van edele metalen zoals goud, zilver en koper. Het kan 3000 g goud, 1630 g zilver, 1382 g koper en 419 g aluminium smelten.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.