1/1

HJGSPY00000000001V2

Vevor Roterende Laserniveau Zelfnivellering 360° Scannen Waterbestendig Ip54

Shell-kleur: rood
Laserkleur: Groente
AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【 PREMIUM KWALITEIT 】 - Dit laserniveau is gemaakt van stevig plastic en metalen materialen voor duurzaam gebruik en is geslaagd voor de FAD-certificering. Het is IP54 waterdicht en stofdicht, waardoor stabiel en regelmatig werk in de vochtige of stoffige omgeving wordt gegarandeerd.
  • 【 360 GRADEN ROTERENDE SCANNEN - Met de 360 graden draaibare functie scant de buitenlaserwaterpas je hele werkgebied met duidelijke, heldere en stabiele lijnen. Het wordt geleverd met een laserbril om uw ogen te beschermen en de laser gemakkelijk te zien in sterk zonlicht.
  • 【 ZELFNIVELLEREND & AUTOMATISCH UITLIJNEN 】 - Het roterende laserniveau wordt automatisch bestuurd om de lijn uit te lijnen en aan te passen binnen het zelfnivellerende bereik van ± 5 graden. Met het meest geavanceerde positioneringssysteem maakt het uw werk efficiënter en nauwkeuriger.
  • 【 GROOT MEETBEREIK 】 - Gebruikt met de laserdetector, heeft het meetbereik van de roterende laser een diameter van 500 m. Het kan rechtop worden gezet om een horizontaal vlak en een loodlijn te creëren of neergelegd om een verticaal vlak en een horizontale lijn te vormen.
  • 【 UITGEBREID GEBRUIK 】 - Ons laserniveau is geschikt voor binnen- en buitengebruik, perfect voor aftekenen, nauwkeurig frame- en trusswerk uitvoeren, timmerwerk, planken enz. Het wordt veelvuldig gebruikt in de bouw en in huisdecoratie.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

4.9
4.9 Uit 5

18 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Fili

Shell-kleur : rood ; Laserkleur : Groente ;

perfecte laser

had wat slechte revieuws gelezen over vevor, maar na lang twijfelen toch besteld, en betaald met paypal. hij voldoet aan alle verwachtingen. hij is ook nog binnen de 5werkdagen geleverd!

Bekijk Meer
Opvouwen

Hans

Shell-kleur : rood ; Laserkleur : Groente ;

Roterende laser

Na wat problemen met de levering, die erg goed zijn afgehandeld. Is de laser afgeleverd. De laser is erg compleet en werkt erg goed. Om hoogte te bepalen kan de zelf nivellerende laser neer worden gezet en kan met de bijbehorende accessoires goed worden bepaald of alles gelijk is. Ook kan de laser voor verticale uitlijning worden gebruikt. Een multifunctioneel apparaat die goed werkt en in een deugdelijke koffer wordt geleverd. Het enige minpunt is de intensiteit, als het te licht is kan de lijn erg slecht worden gezien. Hiervan is geen last als de bijgeleverde accessoire wordt gebruikt.

Bekijk Meer
Opvouwen

Theunes.

Shell-kleur : rood ; Laserkleur : Groente ;

Prima Laser

Na ontvangst heb ik de laser uitgetest in mijn loods over een afstand van 30 mtr. Telkens na peiling de laser een kwartslag gedraaid op mijn oude statief, past perfekt. Zo 4 peilingen gedaan, ontvanger bleef op zijn vaste plaats, het resultaat was prima. Daarna buiten onze oude schutting uitgepeild en gerestaureerd. Ik ben er blij en tevreden mee.

Bekijk Meer
Opvouwen

Rob The Legend

Shell-kleur : Geel ; Laserkleur : rood ;

Delivered in good order and working fine

I think its good value for the money

Bekijk Meer
Opvouwen

Martin

Shell-kleur : Geel ; Laserkleur : rood ;

Geary

Order received with in 3 days. Rotary laser level, 100% value for money. Will definitely buy from Vevor again, 5 star's.

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.