1/1

LJGSPY00000000001V2

Rotatielaser/bouwlaser volautomatisch groen zelfnivellerende rotatielaser waterpas 500m

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【PREMIUM KWALITEIT】- Deze laserwaterpas is gemaakt van stevig kunststof en metalen materialen voor duurzaam gebruik en heeft de FDA-certificering doorstaan. Het is IP54 waterdicht en stofdicht en zorgt voor stabiel en regelmatig werk in een vochtige of stoffige omgeving.
  • 【360 GRADEN ROTARY SCANNEN】- Met 360 graden roterende functie scant het buitenlaserniveau uw hele werkgebied met duidelijke, heldere en stabiele lijnen. Het wordt geleverd met een laserbril om uw ogen te beschermen en om de laser gemakkelijk te zien in fel zonlicht.
  • 【ZELFNIVELLERENDE EN AUTOMATISCHE UITLIJNING】 - De rotatie van het laserniveau wordt automatisch geregeld om de lijn waterpas te stellen en aan te passen binnen het zelfnivellerende bereik van ± 5 graden. Met het meest geavanceerde positioneringssysteem wordt uw werk efficiënter en nauwkeuriger.
  • 【GROOT MEETBEREIK】 - Bij gebruik met de laserdetector bereikt het roterende laserniveau-meetbereik een diameter van 500 m. Het kan rechtop worden gezet om een horizontaal vlak en een loodlijn te maken, of neergelegd om een verticaal en een horizontaal vlak te maken lijn vorm.
  • 【BREDE GEBRUIK】- Onze laserwaterpas is geschikt voor gebruik binnen en buiten, perfect voor markering, nauwkeurig inlijsten en spanten, timmerwerk, rekken, enz. Het wordt veel gebruikt in de bouw en binnenhuisinrichting.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

5.0
5.0 Uit 5

6 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Charles stimpson

Shell-kleur : Geel ; Laserkleur : Groente ;

Mr

Very good good perches had my doubts about buying on the internet but good perches happy with product

Bekijk Meer
Opvouwen

Ryan

Shell-kleur : Geel ; Laserkleur : Groente ;

Beeping good

As an experienced ground worker this laser level is spot on.The only thing that are no good are the cheap green safety glasses

Bekijk Meer
Opvouwen

buyer

Shell-kleur : Geel ; Laserkleur : Groente ;

Great product for the money

easy to use and good quality great value if you compare to other similar products.very pleased with this purchase.Item arrived ahead of delivery date

Bekijk Meer
Opvouwen

Richard

Shell-kleur : Geel ; Laserkleur : Groente ;

Fantastic product

Great price , so simple to use very happy

Bekijk Meer
Opvouwen

George A Power

Good

Good for the price

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.