1/1

YDSP2JJK24405L001V0

Vevor Ronde Bodem Flask Twee Halzen Glazen Kolf 2 Hals 5000 Ml Ronde Bodem Kolf

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【 PREMIUM KWALITEIT 】 - Dit kookflessenpakket is gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas, hittebestendig, stevig en duurzaam. Het is ontworpen met een dikke wand, gemaakt met de hand geblazen om een uniforme wanddikte te garanderen.
  • 【 UITSTEKENDE AFDICHTING 】 - Met de 24/40 standaard conische geslepen verbinding heeft de ronde kolf een uitstekende afdichting en kan hij goed worden gecombineerd met ander glaswerk. Het wordt geleverd met twee Keck-clips om te voorkomen dat de verbindingen loskomen.
  • 【 UNIFORME VERWARMING 】 - Met de bolvormige bodem heeft deze ronde glazen kolf een groter verwarmingsoppervlak dan de kolf met vlakke bodem, zodat de vloeistof gelijkmatiger verwarmd of gekookt kan worden. De oppervlaktespanning is ook gelijkmatig verdeeld.
  • 【 DUIDELIJK & TRANSPARANT 】 - Het ronde borosilicaat heeft een heldere en transparante wand zonder uitsteeksel, gemakkelijk waar te nemen van de experimentele verschijnselen en vloeistofveranderingen. De precieze specificatie is gemarkeerd voor classificatie.
  • 【 UITGEBREIDE TOEPASSING 】 - De glazen met ronde bodem zijn onmisbaar in het destillatie-experiment en het refluxproces, dat bestand is tegen typische thermische laboratoriumvariaties in chemische processen zoals verwarming en koeling.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.