1/1

CDZT4Y140040505B1V0

Vevor Cardanas Aandrijfas Scharnieras Aandrijfas 1400-2050 Mm Pto-aandrijfas T4

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【KWALITEIT T4 PTO-AS】 - Deze T4 PTO-as is een goed gesmede serie 4 aandrijfas met CE-certificering. Het bestaat uit een solide 20CrMnTi carburated stalen universele koppeling en een Q345 stalen buis in het schild. De aftakassen zijn duurzaam en robuust in het werken met allerlei landbouwmachines.
  • 【1 3/8" x 6 SPLINE END】 - Tractor End: 1-3/8" x 6 Spline; Uitrustingsstuk: 1-3/8" x 6 spline. Onze borstelvarken-aftakas is gebouwd in het 6-spline-uiteinde aan beide uiteinden en heeft een standaardmaat van 1 3/8", die perfect past bij dezelfde maat en hetzelfde type van werktuigen en tractoren, met een superieure aandrijfkracht voor uw machines.
  • 【ONTWERP TELESCOOPBUIS】 - Samengeperste lengte: 55" / 1400 mm; Uitgebreide totale lengte: 80,7" / 2050 mm. De disselaftakas is ontworpen met een telescopische stalen buis, een cardankoppeling en jukken. Hij heeft 35 pk, 26 kW en 460 Nm koppel bij 540 tpm, terwijl hij bij 1000 tpm 53 pk, 39 kW en 360 Nm koppel heeft. Hierdoor kunnen twee zijden van de aandrijflijn van de aftakas met verschillende snelheden draaien.
  • 【VEILIGER GEBRUIK & COMPACT】 - De aftakasverlengingsas is volledig getest en goed gemonteerd in een compacte structuur, klaar voor probleemloze directe vervanging als een zeer efficiënt gereedschap voor krachtoverbrenging. De veiligheidsketting en het plastic schild voorkomen mogelijke gevaren tijdens het overdrachtsproces.
  • 【BREDE TOEPASSING】 - De aftakas (PTO-as) brengt het vermogen van de tractor over op het door de aftakas aangedreven aanbouwdeel. Het wordt veel gebruikt op maaiers, houtversnipperaars, grondfrezen, cirkelmaaiers, bosmaaiers, hush hug, tractoren, kunstmeststrooiers en meer.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.