1/1

TD12INCHBLACK0001V0

12 "jumpbox snelheid krachttrainer plyometrische plyo box voor springtraining draai- en kruisoefening in hoogte verstelbaar antislipplatform

Kleur: zwart
Maat: 12 inch
AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【ZWARE STRUCTUUR】- Deze doos is veerkrachtig door het ijzeren materiaal voor maximale sterkte en duurzaamheid. Met zwarte poedercoating is het duurzaam, roestvrij en krasbestendig.
  • 【WELDED FRAME】- Dit uitstekende plyometrische platform heeft een stevige constructie en een gelast frame. Hiermee kun je meer springoefeningen doen om beenkracht op te bouwen.
  • 【GRUMMI PLATFORM】- Antislip landingsplatform kan grip houden op boxlandingen en verwondingen voorkomen. Dit is voor een effectieve bescherming.
  • 【12'' HOOGTE】 - De hoogte van deze plyobox is 12''. Geschikt voor mensen van alle niveaus en alle lengtes. Atleten kunnen de mobiliteitssnelheid en het fitnessniveau verbeteren met plyometrische training.
  • 【EENVOUDIGE INSTALLATIE】 - Ons product is zeer eenvoudig te installeren. Je kunt het in minder tijd in elkaar zetten. Schroef hem gewoon aan elkaar met de meegeleverde accessoires en je kunt hem thuis of in de sportschool gebruiken.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.