1/1

HJDGQYCBDD2-6SEUMV0

VEVOR Ultraklem Buisklem 5,1-15,2 cm Uitlijningsklem voor Lassen Ultra Fit Klem

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Toepasselijke Buismaat: De buisklem zorgt voor een nauwkeurige pasvorm van buizen van 5,1 - 15,2 cm. Het is geschikt voor de meest voorkomende pijpen of buizen en werkt uitstekend op alle standaard pijpleidingen.
  • Perfect voor Pijpmontage: De veelzijdige ultraklem kan worden gebruikt voor meerdere montages, waaronder pijp naar pijp, pijp naar fitting, pijp naar flens en pijp naar T-stuk.
  • Stevig Koolstofstaal: De duurzame pijpfitterklem is gemaakt van gesmeed koolstofstaal. Het heeft een poedercoating om de levensduur te verlengen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het gaat roesten of uit elkaar valt.
  • Licht en Draagbaar: De ergonomische handgreep met twee handen voor comfort en gebruiksgemak, en elke verbinding is versterkt met klinknagels voor duurzaamheid.
  • Eenvoudige Aanpassing: Behoud het evenwicht met de twee brede greepplaten terwijl u op de snelwerkende hendel drukt. De schroeven glijden soepel op en neer voor het snel inbrengen en verwijderen van de buis na het lassen. Aanpassing is eenvoudig en snel met onze ultraklem.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.