1/1

MTDB3ER40-15J1001V0

Vevor Collet Chuck Set Shank Handvat Houder Storage Box Freesmachine 15stks Mt3

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【INHOUD & PARAMETERS】 - 1 MT3-ER40 gereedschapshouder met 15 ER40 spantangen, 1 sleutel, 1 aanraakpuntsensor, in een passende doos. Materiaal gereedschapshouder: 20CrMnTi; hardheid: HRC48-52. Collet materiaal: 65Mn; kanalen: 16; hardheid: HRC44-48. Maximale snelheid: 12000 tpm.
  • 【ULTRAHOGE & STABIELE PRECISIE】 - Precisie gereedschapshouder: 0,001-0,002 mm; spantang: ≤0,008 mm. Hoge coaxialiteit tussen de gereedschapshouder en de spil zorgt voor een constante snijkracht om de snijprestaties te garanderen en het risico op breuk van het mes te verkleinen. Bovendien helpt de hoge klemnauwkeurigheid van de gereedschapshandgreep ook bij het verminderen van de moeilijkheid bij het debuggen.
  • 【GEAVANCEERDE TECHNIEKEN】 - Carburatie- en afschrikverwerking voor de gereedschapshouder verhoogt de externe hardheid en slijtvastheid en de interne sterkte, waardoor de hardheid van de gereedschapshouder stijgt tot 55-58 HRC. Behandeling onder nul voor de spantang wordt uitgevoerd om de transformatie van vastgehouden austeniet in martensiet na uitharding en voor ontlaten te voltooien, waardoor de slijtvastheid kennelijk wordt verbeterd en de levensduur met 50 procent wordt verlengd.
  • 【VERSTELBAAR KLEMBEREIK】 - Deze spantangset MT3 bevat 15 stuks ER40 spantangen: 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 15, 16, 18, 20, 22, 24, 26 mm.
  • 【UITGEBREIDE TOEPASSING】 - De MT3-spantanghouder heeft een duurzame gereedschapshouder van 20CrMnTi-materiaal en robuuste spantanghouders van 65Mn- materiaal. Het wordt veel gebruikt voor CNC-graveermachine en freesdraaibank, enz.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.