1/1

SYWGDCLZ1220V479UV2

VEVOR Elektrische Magneetboormachine 1200W Magneetbooreenheid Kernboormachine 13000N Magneetkernboormachine met Twee Praktische Bits en Geleiderail van Aluminiumlegering, Gebruikt in Scheepsbouw enz

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Superieure Prestaties: Deze 1200 W heavy-duty mag-boor boort met een traploze snelheid van 0-580 tpm tot een maximale diepte van 2,17 inch en een maximale diameter van 1,57 inch. Met zijn krachtige motor van 2,6 A boort de magnetische boormachine met gemak door staal van industriële kwaliteit.
  • Premium Boor- & Twistbits: De mag-pers kan het beste worden gebruikt met de meegeleverde boren, zodat u gaten kunt maken in de meest voorkomende maten. Kernboor: Φ0,47"/12 mm. Twist-bits: Φ0,4"/10 mm.
  • Magnetische Kracht van 13,000 N: De elektromagnetische basis is gemaakt van bijna puur ijzer, dat stevig en duurzaam is. Het heeft een krachtige magnetische kracht tot 2922lbf/13000N, waardoor u de machine nauwkeurig kunt positioneren voor nauwkeurig boren.
  • Dubbele Zwaluwstaartgeleider: De dubbele zwaluwstaartgeleider kan de hoogte van de motor aanpassen om langdurige precisie te garanderen. De ergonomische handgreep zorgt voor een comfortabele grip tijdens het transport. Deze 3 verlengde zwengels zorgen voor een arbeidsbesparende bediening. Koelvloeistoftank wordt gebruikt voor snelle warmteafvoer.
  • Brede Toepassingen: Met deze veelzijdige magnetische boor kunt u in bijna elk denkbaar oppervlak boren. Het is ideaal voor de bouw van schepen en bruggen, industriële en staalproductie, de bouw van windmolens en elektriciteitscentrales, de productie van spoorwegen, de installatie van apparatuur en vele andere gebieden.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.