1/1

GZCDCK3-270-5U001V9

Veovr Lineaire Schaal Met Hoge Nauwkeurigheid Lineaire Glazen Schaal Dro270 Mm

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【 HOGE PRESTATIES 】 - Onze lineaire schaal heeft een strikte kwaliteitscontrole doorstaan. Het voldoet aan de norm van nauwkeurigheid en stijfheid. 10,63 '' (270 mm) verplaatsingslengte en 5 μm resolutie zijn in staat om een goede rechtheid en nauwkeurige meting te bereiken.
  • 【 DUURZAME ALUMINIUM CONSTRUCTIE 】 - Deze lineaire draaibank heeft een schaallichaam van aluminium profiel dat geanodiseerd is om beter bestand te zijn tegen oxidatie. De leeskop is gegoten met hard chroom voor meer corrosiebestendigheid - redelijk uiterlijk voor een goede stijfheid.
  • 【 STANDAARD SIGNAALKABEL 】 - Deze zeer nauwkeurige lineaire schaal is uitgerust met een signaalkabel van 3 m. De signaalkabel is beschermd door meerlaags afgeschermd draadstaal en een zachte metalen huls. Het heeft de uitstekende waterdichte en anti-interferentieprestaties.
  • 【 STABIEL SCHUIFDEEL 】 - Het schuifdeel van deze dro lineaire weegschaal heeft een betrouwbaar vijflagersysteem met uitstekende herhaalde positionering, waardoor het meetresultaat stabieler wordt. Het rode plastic onderdeel kan helpen bij het bevestigen van de liniaal en het gemakkelijker te vervoeren.
  • 【 HANDIG & PRAKTISCH 】 - De lineaire weegschaal van de draaibank heeft eindblokken met sleuven voor eenvoudige en verstelbare installatie. Bovendien zijn meerdere montagegaten beter toegankelijk om op de positie van de beugels te bevestigen en extra bevestigingsmateriaal. Het heeft dus een breed scala aan toepassingen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.