1/1

G-20SDGJGJQGQ0001V0

20 mm hydraulische boutsnijder Staalsnijder Zacht staalsnijder

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【INTEGRAL HYDRAULISCHE CUTTER 4-20MM】- Het is een handmatige geïntegreerde hydraulische wapeningssnijder, die druk genereert door de pomp om wapening te snijden, eenvoudig te bedienen. Snijbereik: 4-20 mm. Dit gereedschap is alleen geschikt voor wapeningsstaven.
  • 【DUURZAME CONSTRUCTIE】- De snijkop van deze wapeningssnijder is gemaakt van gesmeed staal met hoge sterkte en hoge hardheid. De messen van de wapening hebben een speciale warmtebehandeling ondergaan en zijn goed uitzetbaar.
  • 【DICHTE CILINDER 12 TON】- Het is een handmatig geïntegreerd hydraulisch snijgereedschap, dat druk genereert via een 12 ton cilinder, met goede dichtheid en geen olielekkage om druk te genereren die grote kracht genereert om wapening te snijden. Bediening door één persoon, bespaar tijd en energie.
  • 【COMFORTABEL GEBRUIK】- Verdikte, antislip en geïsoleerde handgrepen bieden een comfortabele en veilige bediening, geschikt voor langdurig gebruik. Duurzaam ontwerp en uitstekende afwerking maken ze geschikt voor uw behoeften. De wapeningssnijder is gemakkelijk op te bergen met de meegeleverde gereedschapskist.
  • 【PROFESSIONEEL DOEL】- Hydraulische wapeningssnijders worden veel gebruikt in de bouw, elektriciteit, transport, olie, metallurgie en andere gebieden die het snijden van wapeningsstaven vereisen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

4.7
4.7 Uit 5

3 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
DIYShopTools

Best value hydraulic crimper with these specs

Great crimper for a fraction of the price of identical units. Absolutely recommend

Bekijk Meer
Opvouwen

Derek J. Rabalais

Great for the money

Works great. Easy to operate

Bekijk Meer
Opvouwen

Dukes Small Engine

Great

Great product worked well would buy again

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.