1/1

ZXDHZ95A4220VWSF0V2

VEVOR Elektrische afbraakhamer, 3800 W vermogen, slaghamer, 1800 BPM slagtoerental krachtige betonbreker, 40,7 cm platte beitel en puntbeitel, 45 joule boorhamer met 360 graden draaibare handgreep

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Vervangende Beitels Inbegrepen: Deze krikhamer wordt geleverd met 1 platte beitel, 1 puntbeitel, 1 x sabotageschacht en plaat, en 1 kleispadebeitel, die voldoet aan verschillende eisen voor constructiedoeleinden. De 1-1/8-inch zeshoekige boorkop is handig voor het wisselen van bits zonder het gebruik van gereedschap.
  • Uitzonderlijke Prestaties en Draagbare Rolbox: Deze krachtige sloophamer van 3800 W met een slagenergie van 45 joule levert krachtige, maximale prestaties. De ultrasnelle sloop van 1800 BPM helpt u de klus sneller te klaren. Bovendien is de hamergereedschapsset goed opgeborgen en gesorteerd in onze geblazen draagtas.
  • 360 ° Roterende en Trillingsbestendige Handgreep: Verstelbare 360 graden voorgreep biedt extra controle waardoor de drilboor gemakkelijk kan worden aangepast aan de gewenste positie. De slipvaste rubberen handgreep verbetert de wrijving aanzienlijk en vermindert trillingen om volledige controle over de hamer te krijgen met comfort.
  • Maximaal Comfort en Ongeëvenaarde Controle: De unieke trillingsdempingstechnologie vermindert effectief uw vermoeidheid. Met de trigger- en vergrendelknop kunt u de snelheid veiliger regelen. De zichtbare oliepoort maakt het onderhoud van de machine eenvoudiger. Ten slotte zal het koelsysteem de warmte effectief afvoeren en de beveiliging opheffen.
  • Breed Scala Aan Toepassingen: De demohamer wordt bekend bij sloop, sleuven graven, chippen, gaten breken in beton, blokken, baksteen, tegelstucwerk, enz. En het is toepasbaar voor sanitair, mechanische installatie, constructie van watertoevoer- en afvoerfaciliteiten, en spoedig.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.