1/1

MFD2.6X6.1M000001V0

VEVOR Insluitingsmat Garagevloermat 260 x 610 cm Vinylpolyester Waterbestendig

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Hoge Kwaliteit Materiaal: Kleur: Zwart; Productafmetingen: 8,5 x 20 voet; Materiaal: 610 g vinylpolyester. Deze garagevloerbedekking is waterdicht, zwaar, antislip en sneldrogend. Uitstekend materiaal en ambacht zorgen ervoor dat er na langdurig gebruik geen water lekt.
  • Stay-put Hoeken: Vier randen zijn opgevuld met schuim om blijvende hoeken te krijgen. Ze kunnen voorkomen dat vuil, modder en gras in uw garage terechtkomen. Verbergt lelijke scheuren en vlekken.
  • Fixatie & Anti-slide: Rust uit met vier paar magische tapes, schil en plak ze tussen de mat en het vloeroppervlak. Help te voorkomen dat de mat beweegt of ophoopt wanneer de auto in/uit gaat.
  • Snelle en Eenvoudige Reiniging: Raad aan om een spin-mop en onze wisser te gebruiken om de mat wekelijks schoon te maken. Binnen enkele minuten installeren, eenvoudig uitrollen en aan de randen vastplakken.
  • Brede & Praktisch Gebruik: Dit garage-autotapijt is geschikt voor de garage of parkeerplaats. Perfect voor de meeste soorten auto's, SUV's, enz. Opmerking: vanwege leveringsbehoeften wordt ons product op de verpakking gerold, dus het kan kreukels hebben. Het kan wat tijd kosten om plat te zijn.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

5.0
5.0 Uit 5

2 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Ms Smartypants

Artikelafmetingen : 2,35 x 5,5 m ;

Great product

It is nice not have water running all over the garage.

Bekijk Meer
Opvouwen

Allison Holmes

Artikelafmetingen : 2,35 x 4,9 m ;

Floor saver

Saving our garage floor from the new york salt!

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.