1/1

SLMT50L25L15LQ70CV0

VEVOR Ingrediëntenbak Meelbakken Wielen 50L 25L 15L Opbergbak Ingrediënten Wit

Capaciteit: 90 L
Hoeveelheid: 3 stuks
AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【HOGE KWALITEIT】 - Het hoogtepunt van dit product is dat de rijstemmer een transparant venster en schaal heeft, waardoor we de hoeveelheid in het vat kunnen observeren en op tijd kunnen aanvullen. Tegelijkertijd, ontworpen met hoogwaardig PP- en PET-materiaal van voedingskwaliteit, is deze commerciële meelbak handig om voedsel op te slaan en zal niet gemakkelijk worden besmet. Verder is het gemaakt van 3 mm dikke wand, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid.
  • 【EXTRA OPSLAGRUIMTE】 - In tegenstelling tot andere karren voor ingrediëntenbakken op de markt, is er een groefontwerp aan de bovenkant, wat een fantastische opslagplaats biedt. Afmeting: 10 x 7,9 inch + 7,9 x 7,5 inch + 7 x 5,5 inch; Met een laadvermogen van 22 + 11 + 11 Lbs kan deze plaats veel keukenbenodigdheden opslaan, zoals kommen, kopjes, kruiden, enz.
  • 【GROTE CAPACITEIT】 - De commerciële meelbak, met een grote capaciteit van 20,6 Gal/90 L, is geschikt voor het opnemen van verschillende soorten droog voedsel, zoals pasta, fusilli, rijst, sojabonen en maïs. Wordt geleverd met een grote schop, 2 maatbekers en een uitgebreide opening (afmetingen: 8,7 x 7,9 inch + 7 x 5,5 inch + 5,9 x 4,9 inch) zorgen voor snelle toegang tot ingrediënten.
  • 【CONSIDERATE DESIGN】 - De deksels hebben een drielaags ontwerp voor betrouwbare afdichting, tweelaagse afdichtingsringen en een laag met zes vaste gespen. Met een magneet heeft het deksel een beter afdichtend vermogen omdat het stevig kan worden geadsorbeerd. Een ingebouwde vochtbestendige doos kan deoxidator of knoflook plaatsen om de vochtigheid te regelen en het voedsel vers te houden.
  • 【GEMAKKELIJK TE VERPLAATSEN】 - Met 360 graden draaibare vierwielige wielen (50L) en twee kleine wielen (25L+15L) aan de onderkant, is deze ingrediëntenopslag gemakkelijk in elke richting te manoeuvreren, zodat u om obstakels heen kunt bewegen en tijd kunt besparen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.