1/1

BXGRSQ1YAVO54SAS7V0

VEVOR Grillbranders Vervanging van de Barbecuebrander RVS Gasbarbecue Onderdelen

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Perfecte Afmeting: Deze grillbrander is 16,1 inch lang en 2,8 inch breed met een luchtinlaat met een diameter van 1,25 inch. Het pakket bevat een vervanging voor bbq-branders. Het kan perfect worden toegepast op uw barbecueoven om uw barbecueproces nog mooier te maken.
  • Materiaal van Roestvrij Staal: Onze roestvrijstalen branders zijn van massief roestvrij staal en zijn bestand tegen hoge temperaturen en slijtage. Compatibel met AUSSIE, Cal Flame BLAZE, BULL, JENN AIR, NEXGRILL, THERMOS, TURBO en nog veel meer grillmerken en modellen.
  • Gelijkmatige Verbranding: Luchtgaten met dezelfde tussenruimte zijn verdeeld over onze brander, waardoor het gas gelijkmatig stroomt om de uniforme verbranding van de barbecueoven te bereiken, het voedsel gelijkmatig te verwarmen tijdens het kookproces en meer heerlijk eten te krijgen.
  • Goed Ontworpen Details: Onze vervanging van de bbq-grillbrander is uitgerust met een intiem detailontwerp, dat stevig gebruik kan garanderen en uw gevoel van ervaring kan verbeteren. De airconditioner kan de grootte van de gasstroom aanpassen en het metalen gaas kan stof voorkomen.
  • Uitgebreid Gebruik: De bbq-branders kunnen de brander in de grill of oven vervangen om de grill en oven praktischer te maken. Het kan ook worden uitgewisseld met een gietijzeren brander voor een handiger en comfortabeler gebruik.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.