1/1

GJYZJXSBST18LQS17V0

VEVOR Fruitpers Wijnpers 18L Handmatige Bessenpers Houten Mand Fruit Wijn Pers Rood

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 18L Houten Holle Mand: Onze handmatige fruitwijnpers wordt geleverd met een beukenhouten mand, 25 cm in diameter en 37 cm in hoogte, kan tot 18 L fruitingrediënten bevatten en produceert meer sap of wijn tegelijk. De verdikte wand maakt het moeilijk om te vervormen; dus langdurig gebruik kan worden gegarandeerd. Het beukenhout heeft een uitstekende taaiheid en een sterke weerstand tegen water en corrosie. Bovendien worden er 2 nylon filterzakken aangeboden, waar u het geplette fruit in kunt doen.
  • Gietijzeren Lichaam en 3 Steunvoeten: Alle lichaamsdelen zijn gemaakt van gietijzer, inclusief de 15,7-inch lange T-handgreep, beweegbare bovenbalk, 0,1-inch dikke persplaat, bodemplaat en 3 poten (met schroef gaten). Het gecoate frame en de roestvrijstalen schroefas zijn volledig roest- en corrosiebestendig. 3 voeten bieden stevige ondersteuning. Deze fruitwijnpers bevestig je met bouten aan een werkbank voor maximale stabiliteit. Maak je klaar om duurzaamheid en kracht te voelen om jarenlang moeiteloos te knijpen.
  • Druk om Natuurlijke Smaken te Ervaren: De 9,78-inch brede persplaat past perfect in de opening van de mand. Je kunt hem naar beneden duwen door de ergonomische T-hendel te draaien, waardoor je met minder inspanning een hogere opbrengst creëert en alle verse smaken behoudt. Het is stevig verbonden met de schroefas, waardoor de mogelijkheid om eraf te vallen bij het indrukken wordt geminimaliseerd. Maak je klaar om sap te persen en ervaar de natuurlijke smaak vanuit het comfort van je huis. Opmerking: Plet de ingrediënten in kleine stukjes voordat u op drukt.
  • Handig om Uit Elkaar te Halen en Schoon te Maken: De bovenste balk van deze wijndruivenpers wordt vastgedraaid met een vleugelmoer die gemakkelijk los te maken en te vergrendelen is. Het kan flexibel worden gedraaid na het optillen van de persplaat boven de mand. Met zo'n ontwerp kunt u ingrediënten rechtstreeks vanaf de bovenkant in de mand gieten en de mand uit het frame halen. Alle onderdelen zijn afneembaar, waardoor schoonmaken na elk gebruik relatief eenvoudig is. Er blijven geen restjes fruit en sap achter op de machine. Geniet op elk moment van een soepel en verfrissend drankje.
  • Veelzijdige Handmatige Wijnpers: Onze multifunctionele pers wordt ook wel fruit/cider/wijn/kruiden/kaas/honingpers genoemd en werkt uitstekend voor het maken van verschillende sappige voedingsmiddelen en dranken. Het is geschikt voor huis-, feest-, boomgaard- en oogstseizoenen. Het kan het verse sap in middelgrote tot grote hoeveelheden eruit persen. Perfect voor wie veel fruit uit de tuin wil verwerken tot heerlijk en voedzaam sap. Geniet van uw oogst met onze robuuste fruitwijnpers.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.