1/1

SGZTAKM-200JPCT6KV0

Vevor Multifunctionele Bankschroef Werktafel Werktafel Voor Frezen 100mm X 200mm

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【SAMENGESTELDE SCHUIFTAFEL】 - De samengestelde dwarsslede werktafel is ontworpen voor boormachines, freesmachines, enz., Voor nauwkeurige positionering bij het boren of boren van een mal. Het is een goede partner voor uw boorwerkzaamheden.
  • 【VLOTTE XY-BEWEGING】 - Onze werktafel van de freesmachine kan horizontaal en verticaal bewegen door de afstelhendels. De verticale verplaatsingslengte van de werkbank is 2-3/4"/70 mm, en de horizontale verplaatsingslengte is 5-3/10"/135 mm.
  • 【0.001 INCH NAUWKEURIGE DIAL】 - De stappen op de wijzerplaat 0-50, 0.001"resolutie zorgt voor een nauwkeurige positie. 4"x7-7/8"/100mmx200mm werkgebied is groot genoeg. 3/10"/8 mm strakke T-gleuven en 1-1/5"/ 30mm T-groefintervalbreedte kan aan verschillende krachtvereisten voldoen.
  • 【PREMIUM OPPERVLAK EN T-SLOTS】 - Onze multifunctionele freesbankboor is gemaakt van zwaar gietijzer HT200, dat corrosiebestendig is en bestand is tegen de zware omstandigheden. De basis is 6"x4"/160mmx100mm en is plat genoeg om niet te schudden tijdens het gebruik.
  • 【DIVERSE TOEPASSINGEN】 - De dwarsslede werktafel is onmisbaar voor alle soorten positionering, frezen, boren, optisch kijken en ensceneren; ideaal voor alle boorstatieven, boor- en freesmachines.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.