Gratis Bezorging
30 Dagen Probleemloos Retourneren
12 Maanden Garantie
Populair

Geen resultaten

Douche Nis

VEVOR Douchenis voor een opgeruimde badkamer


Stel je voor dat je na een lange dag onder de douche stapt en je vertrouwde shampoo en conditioner pakt zonder door de drukke hoekjes te rommelen. Dankzij VEVOR Douchenis, dit scenario gebeurt. Met de recente vooruitgang op het gebied van innovatie badkamer benodigdhedenDeze nieuwe essentiële organisatieoplossing voor de douche kan worden gerealiseerd met een tegelnis of een speciale zeepnis.


Deze douchenis is zeer geschikt om in uw ruimte te passen met een esthetische aantrekkingskracht en functionele verbeteringen. Eindelijk, vergeet slordige doucheplanken en geniet van het efficiënt opruimen van de douche. Met VEVOR kunt u er zeker van zijn dat uw douchenis niet alleen de opbergoplossing is, maar ook een product is dat naast de overzichtelijkheid ook over eenvoudige functionaliteit beschikt.


Soorten douchenissen die wij aanbieden


Ontdek uit welke soorten douchenissen u kunt kiezen.


Keramische tegelnis


Keramische tegelnis kan worden gemaakt van duurzame keramische en porseleinen tegels, aangepast aan de ruimte. De keramische tegelnissen worden meestal in de muur geplaatst door een opening te snijden, de keramische tegels in het nisgebied te plaatsen en ze te voegen om ze veilig op hun plaats te houden.


Er kan een keramische tegelnis op maat worden gemaakt die past bij de omliggende tegel, wat het integratieproces in het algehele badkamerontwerp vergemakkelijkt. Keramische tegelnissen zijn, mits goed afgedicht, effectief bestand tegen waterlekken en maken ze geschikt voor langdurig gebruik.


Geprefabriceerde douchenis


Een prefab douchenis is gemaakt van materialen zoals acryl, glasvezel of PVC, waardoor het een lichtgewicht en kosteneffectief opslagmechanisme is. Deze nis omvat een snelle montage op de douchewand met minimaal gereedschap en lijm of kit.


Prefab doucheruimtes zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en zijn daarom een perfecte keuze voor doe-het-zelvers. Op maat gemaakte nissen hebben vaak een hoger prijskaartje, maar prefabontwerpen zijn toegankelijker.


Roestvrijstalen douchenis


Roestvrije douchenissen zijn gemaakt van corrosiebestendig roestvrij staal en zijn het ideale product om een strakke en stijlvolle opbergoplossing te bieden. Deze worden meestal in de douchewand bevestigd door een opening te snijden, de nis te voorzien van roestvrij staal en de randen af te werken met siliconen of lijm.


Roestvrij staal is taai en doorgaans corrosiebestendig en heeft een lange levensduur. Harde oppervlakken en de gladde, niet-poreuze aard van roestvrij staal maken het gemakkelijk schoon te maken en te ontsmetten.


Factoren om in douchenissen te kijken


Wachten! Voordat u een keuze maakt, onderzoekt u de doorslaggevende factoren om tot de juiste keuze te komen.


Type douchenis


Zorg ervoor dat u het type douchenis kiest dat bij u past. Of u nu de voorkeur geeft aan een geprefabriceerde optie, zoals een Redi Niche, of een op maat gemaakte inbouwdouchenis, er zijn mogelijkheden die bij uw ontwerp passen. Elke soort heeft zijn essentiële kenmerken; Houd daarom rekening met uw smaak en zakbudget voordat u een keuze maakt.


Waterdichting en afdichting


Maak de douchenis waterdicht en dicht deze af om waterschade en schimmelvorming te voorkomen. Er moeten hoogwaardige waterdichtingsmaterialen en afdichtingsmiddelen worden gebruikt om te voorkomen dat de douchewanden sleur krijgen en om de nis af te dichten om waterlekken te voorkomen.


Grootte en diepte


Bepaal de juiste maat en diepte van de douchenis en houd er rekening mee hoe u uw douchebenodigdheden, zoals de shampooflessen, de zeep en de doucheplanken, moet onderhouden en opbergen. De diepte van uw nis varieert afhankelijk van de grootte van uw noppen (70 mm of 90 mm diep). Zorg ervoor dat deze groot genoeg is voor alles wat je erin bewaart, maar zonder de ruimte rommelig te maken.


Installeer op de juiste hoogte


Als vuistregel geldt dat het de beste manier is om een nis in een douchevloer 1200 mm hoger van de vloer te maken. Dit zorgt ervoor dat uw shampoofles en douchebenodigdheden zich binnen de handigste afstand bevinden om te plukken en te gebruiken. Bij een doucheset boven een badkuip moet u de nis op een lager niveau installeren, zodat u deze vanuit het bad gemakkelijk kunt bereiken.


Onderhoud van de douchenis


Gebruik een zacht schoonmaakmiddel met een microvezeldoek terwijl u uw douchenis schrobt. Deze zachte werking is zeer geschikt om vuil- en watervlekken te absorberen en het oppervlak te beschermen. Elke douchenis in de badkamer is qua textuur anders. Bij het reinigen is het essentieel om dit altijd te doen in de richting van de vezelrichting van het metaal. Een dergelijke grondige techniek houdt uiteindelijk ook de kwaliteit van het materiaal in stand. Als u klaar bent met het afvegen van de douchenis in uw badkamer, denk dan aan de laatste stap: het verwijderen van de resten.


Een stuk zachte katoenen stof is een waardevol hulpmiddel bij deze zoektocht. Zorg ervoor dat er geen sporen van schoonmaakmiddelen of water op het oppervlak achterblijven. Bovendien zorgt dit proces voor een onberispelijke afwerking. De topprioriteit in dit geval is het behoud van de niche, maar het tot een minimum beperken van de oppervlakteschade moet onze volgende prioriteit zijn. Een stap in de richting hiervan is het minimaliseren van de roestige metalen containers en de andere in de buurt van de nis. Behalve dat het esthetisch onaantrekkelijk is, kan het ook de omliggende structuren verspreiden en eroderen. Vergeet niet dat de voorwerpen in de douchenis van uw badkamer ertoe doen. Voortgezet gebruik van cosmetica, metalen accessoires of kettingen kan corrosie veroorzaken in de nissen van roestvrij metaal zoals staal. Kies beschermende matten om deze mogelijkheid tegen te gaan.


Elite VEVOR douchenissen


VEVOR biedt u kwaliteitsproducten. Lees verder en voeg de gewenste niche toe aan uw winkelwagen.


Douchenis van 13 x 13 inch


VEVOR Douchenis van 13 x 13 inch is gemaakt van machinebuigdelen X-line die volledig zijn gelast en afgedicht voor een glad oppervlak en 100% waterdicht, waardoor muren beschermd zijn tegen vocht en vochtigheid. Roestvrij staal 304, roestbestendig en lichtbestendig, is het materiaal van deze container, dat geschikt is voor natte en vochtige ruimtes. Het ontwerp van de binnenhoek van 92° zorgt voor een snelle afvoer en eenvoudige reiniging, waardoor ophoping van water of vuilophoping wordt voorkomen. Hiermee krijgt u niet alleen de zelfklevende tape, maar deze is ook eenvoudig te installeren. Veelzijdig en past in talloze scènes, het formaat is 13x13x4 inch voor een badkamer, kast, boekenplank of keuken.


Douchenis van 13 x 25 inch


VEVOR Douchewandnis van 13 x 25 inch is nauwgezet gemaakt met machinaal buigen en volledig lassen om een afdichting en een 100% waterdicht oppervlak te bereiken. Gecombineerd met robuust 304 roestvrij staal houdt het roest weg en zorgt het voor duurzaamheid. Het ontwerp van de binnenhoek van 92° zorgt voor een snelle afvoer en is gemakkelijker schoon te maken, waardoor plassen en vuil zich niet kunnen ophopen. Het heeft een totale afmeting van 13x25x4 inch. Daarom is hij veelzijdig en perfect voor gebruik in verschillende scènes, zoals de badkamer, keuken, kast en boekenplank. Geniet van de schone en droge atmosfeer die deze douche kan bieden bij droog en hygiënisch gebruik.


Douchenis van 16 x 50 inch


Dankzij het drievoudig waterdichte substraat in de VEVOR Douchewandnis van 16 x 50 inch, dat bestaat uit XPS geëxtrudeerde schuimplaat, cementmortel en waterdichte coating, zijn de wanden volledig afgedicht en waterdicht. Het robuuste XPS-schuimbord is handelbaar en licht van gewicht. Het oppervlak is versterkt met glasvezelgaasweefsel en dubbellaagse cementmortel voor meer sterkte en draagvermogen. Deze douchenisplanken worden geleverd met een gratis montageset, waardoor de montage eenvoudig is en geen ingewikkelde handelingen nodig zijn. Door hun totale afmetingen, 16 x 50 x 4 inch, zijn ze aanpasbaar aan verschillende omgevingen, zoals keukens, badkamers, kasten en boekenkasten.


Waarom VEVOR voor douchenissen?


Van VEVOR schoonmaakproducten selecteer onze niche om uw wensen te vervullen nis voor douche eisen en de beste kwaliteit en keuze als beloning. Met een assortiment producten, van tegelnissen tot douchewandnissen, en zelfs daarboven, biedt VEVOR elke stijl, van zeepnis tot lange douchenis, om aan elke badkamerbehoefte te voldoen. De constructie van uw douchewandnis zal gebeuren met materialen van topkwaliteit die duurzaamheid en een lange levensduur garanderen. Bovendien kunt u zich een stijlupgrade veroorloven zonder uw portemonnee leeg te trekken. Houd de lat hoog als het om opbergmogelijkheden gaat. Het is het niet waard om bij een onbevredigende opslag te blijven. Doe mee aan de VEVOR-uitverkoop; het zal comfort en modieuze stijl bieden in zijn luxe douchenissen. Ontdek ons productassortiment tijdens uw volgende winkeltrip en laat de verbeteringen uw badkamer onmiddellijk transformeren.


Veelgestelde vragen over douchenis


Vraag 1: Wat is de optimale diepte voor een Redi Niche om compatibiliteit met standaard douchewanden te garanderen?


A1: De diepte van een Redi Niche varieert in de meeste gevallen tussen 3,75 en 4 inch, passend bij de standaard douchewanden en -bakken.


Vraag 2: Kan een douchenisinzet worden geïnstalleerd in douchewanden die zijn gemaakt van andere materialen dan keramiek of porselein?


A2. Ja, de douchenisinzet kan worden geïnstalleerd op de douchewanden van glasvezel, acryl of steen, op voorwaarde dat u de vereiste installatietechnieken volgt.


Vraag 3: Zijn er speciale gereedschappen of apparatuur nodig voor het zagen van openingen in douchewanden voor het plaatsen van een douchenisinzet?


A3: Voor het zagen van openingen in de douchewand voor het plaatsen van een douchenisinzet kan een afschuin- of gatenzaag nodig zijn, afhankelijk van het soort wandmateriaal en de installatiemethode.