1/1

SMYA3WJSMYSSXTKSJV9

Vevor Boek Document Camera Portable Document Scanner A3 Usb 2,0 29-38 Cm Hoogte

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【SCANNEN MET HOGE SNELHEID】 - Met max. A3-formaat is het scannen voltooid in 1 seconde, tien keer sneller dan traditionele scanners. Aangedreven door OCR-technologie kan de documentcamera meer dan 100 verschillende talen herkennen en gescande pagina's converteren naar bewerkbare documenten.
  • 【DUBBELE CAMERA-OPNAMEN】 - De USB-documentcamera is uitgerust met twee cameralenzen, met respectievelijk 10 megapixels en 2 megapixels. De bovenste lens kan 360 graden worden gedraaid en heen en weer worden afgesteld, waardoor real-time beeldopname en video-opname mogelijk is.
  • 【PREMIUM KWALITEIT】 - De beugel is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering, waardoor deze doc-camera voor online lesgeven stevig en duurzaam is. De hoogte van de steun kan worden aangepast van 11,42"-14,96"/29-38 cm, waardoor max. A3-scanformaat (uitgebreid) of A4-formaat (niet-uitgebreid).
  • 【MULTIFUNCTIONEEL ONTWERP】 - Onze documentscanner is voorzien van schitterende LED-lampjes met drie instelbare verlichtingsmodi, waardoor het scannen nauwkeuriger en nauwkeuriger wordt. De scanner ondersteunt de automatische correctie en het samenvoegen van beide zijden van gescande documentfoto's.
  • 【UITGEBREID GEBRUIK】 - Contactloze scantechnologie wordt gebruikt om het aantal soorten documenten of objecten dat kan worden gescand, te vergroten. Deze documentcamera voor online lesgeven is geschikt voor bestanden van verschillende formaten en vormen of bestanden in mappen en kan 1-D of 2D streepjescodes herkennen.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

4.0
4.0 Uit 5

2 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Bart Krijgsman

Toepasselijk papier: : A3 ;

Scanner goed te gebruiken bij kwetsbare bladen

De scanner heb ik aangeschaft om bladen en oude plakboeken in te scannen. Hij werkt prima en de kwaliteit is super. Met de schuifarm kan de grote van de scan bepaald worden. Prima aankoop. Software installeren is wat lastig omdat het niet goed beschreven staat.

Bekijk Meer
Opvouwen

Rudolf Snikkenburg

Toepasselijk papier: : A3 ;

Verrassend goede scans voor een lage prijs

Scans zijn goed scherp. 200dots per inch is echt goed. Glossy papier alleen te scannen met diffuus daglicht. De ledlampjes geven anders schittering. Zelfs kleurenfoto's gaan prima. Het is geen boekscanner waarbij de bladzijden naast elkaar apart worden opgenomen. Het is dan dus 2 bladzijden in 茅茅n scan. Automatisch scannen gaat perfect. Vijf seconden de tijd om bladzijden om te slaan. Erg tevreden mee

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.