1/1

ZCJRQ12V3KWDXYQB1V0

VEVOR 3KW 12 V Diesel Air Heater Knop Schakelaar Silencer10L Tank Set Voor Truck Boot Trailer

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Efficiënte Dieselverwarmer: Verwarmingsvermogen: 3KW; Nominale spanning: 12V; Verwarmer Werkende Temperaturen: -40℃~+20℃; Werktemperatuur oliepomp: -40℃~+20℃. Wij hebben deze diesel luchtverwarmer voor u om uw auto te verwarmen en de vorst van de ruiten te verwijderen op koude winterdagen. Met snelle verwarming en een laag geluidsniveau werkt de aluminium verwarming soepel in elke ruwe omgeving.
  • Laag Energieverbruik: Brandstofverbruik: 0,1-0,35 (L/Uur); Brandstof Benzine: Alleen diesel. De dieselverwarmer is voorzien van een oliepomp die de brandstofinlaat nauwkeurig regelt voor een grondige verbranding, waardoor energie wordt bespaard terwijl hij soepel werkt. Een volle brandstoftank van 10L/2,6 gal zal uw verwarming tot 100 uur van stroom voorzien, wat zorgt voor lage emissies en langdurig gebruik.
  • Doordachte Ontwerpen: Onze diesel-parkeerverwarming is uitgerust met een knopschakelaar voor temperatuurregeling. Dit paneel is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Verminder effectief geluid door ventilatorsnelheid, stille ventilator, stille oliepomp. De stille ventilator slaapt vredig en de doseeroliepomp neemt een verbeterde laagfrequente puls met lage trillingen aan.
  • Moeiteloze Installatie: Complete accessoires: 1 x luchtverwarmer, 1 x oliepomp, 1 x oliefilter, 1 x 10L tank, 1 x knopschakelaar, 2 x geluiddempers, 1 x kabelboom, 1 x oliepompclip, 1 x montageplaat , 1 x slang, 1 x T-stuk, 1 x luchtfilter, 1 x inlaat-/uitlaatpijp, 1 x uitlaatpijp, 2 x ventilatieopeningen, 1 x installatiekit. Met de volledige set accessoires is het een fluitje van een cent om deze standkachel in uw voertuig te installeren. Het kan flexibel worden geïnstalleerd in de passagiersruimte, kofferbak of onder de container.
  • Brede Toepassing: Als verwarming voor elk dieselvoertuig wordt de stapelbedverwarming veel gebruikt om de cabines van auto's, campers, caravans, vrachtwagens, schepen, enz. te verwarmen. Dit verwarmingsapparaat blaast onafhankelijk warme lucht uit zonder slijtage of koolstof te veroorzaken afzettingen in de motor, waardoor de levensduur van de motor met 30% wordt verlengd. Met het compacte en draagbare ontwerp is het ook een uitstekende keuze voor thuis en in de winkel.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

4.5
4.5 Uit 5

4 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Royce Roberts

Puts out a lot of heat, Very fast...I love it !!!

Super simple to install!Great cheap heat

Bekijk Meer
Opvouwen

paul

Shipped from germany.

Bought this heater not realising it came from germany. Ended up with a _46 customs charge for it so beware.

Bekijk Meer
Opvouwen

Daniel

Just make sure to get an installer to check it

Good value for money, helpful when needed too

Bekijk Meer
Opvouwen

Razvan

Great heater

Great heater, runs very smoothly. Its a 2kw. Great buy

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.