1/1

LJJQQ9.842PCS448YV0

VEVOR Schommel Beugel Schommelset 2 STUKS A-frame Schommelset Eindbeugel Zwart

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • A-frame Constructie: De 2 mm dikke schommelbeugel wordt geleverd met alle bevestigingsmateriaal om elke A-frame speelset uit te breiden, waardoor het bouwen van een houten schommelset gemakkelijker dan ooit is. Daarnaast is de driehoek A-vorm stabieler om uw kinderen vast te zetten in vergelijking met de N/L-vorm beugel.
  • Ijzer- en Poederafwerking: De beugel van de schommelset is gemaakt van stevig ijzer en afgewerkt in een zwarte kleur met poedercoating. Het is effectief corrosiebestendig, roestbestendig en waterdicht om duurzaam te zijn in zware weersomstandigheden.
  • Geconsolideerde Details: Voor betere stabiliteit en veiligheid bevatte de hardwareset voor de schommelset een complete set met zeskantschroeven, verzinkte ringen, twee extra voorgaten. Het zorgt ervoor dat het hout stevig aan elkaar wordt bevestigd met onze bovenbalk en twee zijsteunpoten.
  • Geschikt voor Hout: De doe-het-zelf-schommelset is geschikt voor hout en wordt gebruikt als eindbeugel. Wat de afmetingen van het hout betreft, raden we aan om twee poten van 4 x 4 inch te gebruiken (met een werkelijke afmeting van 3,8 x 3,8 inch) en één nx 6 inch bovenbalk (geschikt voor 4 x 6 inch, 6 x 6 inch en 8 x 6 inch straal).
  • Installatie & Toepassing: De Swing Set Bracket-set is een solide ontwerp uit één stuk, 100% gelaste verbindingen om de installatiestappen te vereenvoudigen. De beugel kan worden toegevoegd aan een schommel, klimrek of andere buitenspeelsets voor uw gezin.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.