1/1

DZHWLJ1212RG1EVQ2V0

VEVOR gevelplaat truss verbindingsplaten 12:12 gevelbeugel zwart gepoedercoat

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【PREMIUM MATERIAAL】 - Bestaande uit dikke 4 mm / 0,16 inch stalen plaat, het is stevig en duurzaam, en u hoeft zich geen zorgen te maken over roest of corrosie. Truss Connection Plates vergroten de sterkte van de King Column of Corner Post-verbinding.
  • 【VERBINDING MANUFACTURING】 - Het oppervlak van het gevelpaneel neemt een speciale bakvernis aan. Het speciale poeder voor buiten van 100-120 micron wordt gebruikt om een matzwarte textuur te creëren, de corrosieweerstand verder te verbeteren en is ook geschikt voor ruwe buitenomgevingen.
  • 【EENVOUDIGE INSTALLATIE】 - Snelle en eenvoudige montage, je hoeft alleen maar de schroeven aan te draaien en het kan een rol spelen bij het versterken van frames. De schroeven steken na montage niet uit, wat het totaalbeeld mooier maakt.
  • 【29 VEILIGHEIDSGATEN】 - Ons product heeft negen montagegaten meer dan andere producten. Het totaal is 29, wat de stabiliteit beter optimaliseert. Naast het hoofdgevelpaneel bieden we ook 30 sets schroeven aan om uw installatie te vergemakkelijken.
  • 【BREDE TOEPASSING】- De strakke, beknopte lijnen van dit decoratieve gevelpaneel versterken niet alleen de balkstructuur, maar verbeteren ook de schoonheid van de buitenruimte. Het is zeer geschikt voor toepassing in een pergola, houten frame, truss enzovoort.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.