1/1

LDGZTJ8PCSUFWMYAMV0

VEVOR Herten Blind Beugels Hertenstandaard Beugels 4x4 Staal 8STUKS voor Boomhut

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Hoge Stabiliteitsbeugels: Hoeveelheid: 8 STUKS; Productafmetingen: 18 x 10,8 x 24,5 cm; Plaatdikte: 2 mm; Het is een hellingshoek van 8 graden, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de optimale hoek is voor verticale belasting en het verminderen van zijdelings zwaaien.
  • Zware Constructie: De zwarte herten-blindbeugels kunnen een totaalgewicht van maximaal 4400 lbs wegen, wat extra ondersteuning toevoegt voor het bouwen van ladderstandaards, boomhutten en jachtplatforms.
  • Gebruik voor Meerdere Lumbers: De staakzak aan de binnenkant van de bodem is 10,8 x 10,8 cm, wat in de praktijk geschikt is voor 4 x 4 inch hout. Bovendien is de ingebouwde staakzak ontworpen voor elke afmeting van hout om aan uw verschillende eisen te voldoen, zoals 2 x 4, 2 x 6, 2 x 8, enz.
  • Premium Staalmateriaal: Hertenstandaardbeugels zijn samengesteld uit een zeer sterke stalen constructie met een roestvrije poedercoating. Het is sterk genoeg voor langdurig gebruik met robotgelaste verbindingen.
  • Moeiteloze Installatie: De verhoogde hertenjaloezieën zijn uitgerust met φ10 mm voorgeboorde gaten op elke beugel. De meegeleverde schroevendraaier en splitbouten dragen bij aan een eenvoudige en snelle montage.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.