1/1

CTGLJCTGDTH000001V0

Trash Drawer With Trash Bag Ring Roll-In Anti-Deformation Waterproof GOOD

Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【HEAVY-DUTY STRUCTUUR】 - Uittrekbare afvallade met vuilniszakring, 19,7" x 26,5" x 15,7" (50 x 67,3 x 40 cm). Gemaakt van 100% roestvrij staal, gemakkelijk schoon te maken en in staat om op te staan in alle weersomstandigheden, roest- en vervormingsbestendig.
  • 【GEMAKKELIJK GEBRUIK】 - De uittrekbare lade verbonden met het hoofdgedeelte door twee stevige schuifrails, kan soepel openen en sluiten zonder geluid. Aan de deur is een vuilniszakring (buitendiameter: 11,8"/30 cm) bevestigd met een groot draagvermogen.
  • 【CONSIDERATE DESIGN】 - De vierkante uitsparing aan de bovenkant is ontworpen voor het gemakkelijk weggooien van afval, ook met een deksel om te bedekken. Prachtige handgreep is inbegrepen voor gemakkelijk openen en sluiten van de deur. De uittrekbare lade is ook geschikt voor opslag in propaantanks.
  • 【ASSURING SHIELD】 - Deur nauw in overeenstemming met het hoofdgedeelte. Voorkomt effectief de binnenkant tegen regen, wind en stof. De zachte randen en hoeken kunnen voorkomen dat u per ongeluk letsel oploopt.
  • 【BREDE TOEPASSING】 - Deze heavy-duty commerciële afvallade voegt praktische afvalopslag toe in de buitenkeuken, geschikt voor alle weersomstandigheden.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.