1/1

CQXBXHS0YMD6DD36TV0

VEVOR inbouw brievenbus door muur brievenbus cijferslot 32x16x43cm

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Heavy-duty brievenbus: de ingebouwde brievenbus is gemaakt van 1,2 mm dik gepoedercoat staal, dat sterk en duurzaam is. In deze beveiligde brievenbus kunt u sleutels, brieven, contant geld, kantoordocumenten, huurcheques van huurders, wenskaarten, etc. ophalen.
  • GROTE MAILBOX & SLOT: Met een mailboxgrootte van 12,5 "x 6,3" x 16,75", is de doorlopende brievenbus geschikt voor het opbergen van veel kleine items. De gleuf van de brievenbus is 25 x 6 cm, dus je kunt er zonder problemen smartphones, enveloppen, kleine post in gooien.
  • Verstelbare sleuf: De verstelbare sleuf is geschikt voor wanddiktes van 7 tot 20 cm, compatibel met standaard wandtypes. Verhoogde brievenbusdeur elimineert effectief het probleem van postverstopping. De leveringsomvang omvat ook de muurbeugel voor een eenvoudige installatie.
  • Veilig en regenbestendig ontwerp: de afsluitbare dropbox is uitgerust met een cijferslot voor meer veiligheid. Het metalen gaas aan de binnenkant kan voorkomen dat er met de post wordt geknoeid of dat de post eruit wordt gevist. Onze brievenbus heeft een grote klep voor de brievengleuf ter bescherming tegen regen. De rubberen mat en twee drainagegaten aan de onderkant van de box zijn ontworpen om water af te voeren en te voorkomen dat er vocht binnendringt.
  • Brede toepassing: de brievenbus wordt veel gebruikt in huizen, kantoren of andere zakelijke gelegenheden, zoals: B. als depot voor huurcheques, als afsluitbare sleutelkast, als afsluitbare locker, etc. De antieke uitstraling geeft uw woning of werkplek een uniek accent.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.