1/1

FTP201143.755Z45NV0

VEVOR Broadfork-kweekgereedschap Brede Stalen Vorktanden 50cm Glasvezel Handvat

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 43,3 x 20 inch Handfrees: Breedte: 20 inch; Totale hoogte: 43,3 inch; Gewicht: 8,4 Pond. Deze brede vork bestrijkt een groot bereik in één keer, waardoor u tijd en energie bespaart. Het is een perfect hulpmiddel om de kleigrond los te maken en te beluchten, ideaal voor de teelt en oogst.
  • Hoogwaardig Staalmateriaal: Onze handfrees-breedvork heeft vijf platen gemaakt van zeer sterk en slijtvast staal voor langdurig gebruik. De lengte is 9,8 inch, en de breedte tussen twee tanden is 4,7 inch. Bovendien maakt het gepoedercoate oppervlak het roestbestendig en duurzamer.
  • Eenvoudig te Monteren en op te Bergen: De twee handgrepen van glasvezel en staal zijn 31,5 inch lang om stabiele ondersteuning te bieden voor uw gebruik, niet gemakkelijk te breken. De handgrepen van het U-vormige breedvorkgereedschap zijn verbonden met schroeven, afneembaar en handig voor opslag.
  • Moeiteloze Bediening: Het tuingereedschap met brede vork is gebruiksvriendelijk, zelfs voor beginners vriendelijk. Zet hem gewoon in elkaar, zet de tanden met uw voeten in de grond en druk de handgrepen naar beneden om de grond los te maken. Het is moeiteloos en arbeidsbesparend dan traditionele schoffels en draagbaar dan machines.
  • Brede Toepassingen: Onze breedvorkfrees is geschikt om de harde grond van uw boerderij of tuin open te breken om deze voor te bereiden om te cultiveren. Het kan ook worden gebruikt voor het wieden of oogsten van aardappelen, wortelen en andere wortelgroenten.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.