FZBXK16X18X1PVQV0V0

VEVOR Boogschietdoelblok, 16" x 18" Boogdoelblok aan alle zijden, Draagbaar buitenboogschietdoel met draaggreep, Gemakkelijke pijlverwijdering, Hoge zichtbaarheid
Prijs inclusief btwBekijk details
Bespaar tot 15% met de PRO-prijs. Meld u aan voor een gratis PRO-account.
QTY: 1
Winkelkar
Koop nu
Toevoegen aan offerte
Gratis retour.Details
Toevoegen aan verlanglijst
Over dit artikel
  • Draagbaar en compact ontwerp: dit boogschietdoel heeft een handig formaat van 16 x 18 x 11 inch en weegt slechts 6,8 pond, waardoor het uitzonderlijk draagbaar en gemakkelijk te dragen is. Of je nu thuis oefent of naar de boogschietbaan gaat, dit compacte doel is gemakkelijk te vervoeren.
  • Zelfherstellend XPE-schuim: Met een XPE-schuimoppervlak met hoge dichtheid is dit doel ontworpen om talloze pijlen te weerstaan. Dankzij de zelfherstellende eigenschappen herstelt het schuim snel, waardoor de levensduur van het doelwit wordt verlengd en de vermoeidheid van de schutter wordt verminderd. Het verwijderen van de pijlen uit het doel is een eenvoudige taak en zorgt voor een soepele en efficiënte oefensessie.
  • Carry & Go: Dit boogschietpijldoel is superlicht en daarom ideaal voor jonge boogschutters. Uitgerust met een geïntegreerd handvat, is hij gemakkelijk te dragen en te vervoeren naar de gewenste opnamelocatie. Als je klaar bent, kun je het eenvoudig opslaan tot je volgende boogschietavontuur.
  • Allround schieten: Met uitstekend zicht en duidelijke richtpunten maakt dit pijldoel het gemakkelijk om op langere afstanden te richten. De heldere en contrastrijke kleuren verbeteren de zichtbaarheid, terwijl meerdere beschikbare patronen tegemoetkomen aan verschillende opnamevoorkeuren.
  • Hoge compatibiliteit: om de levensduur van uw boogschietdoel te garanderen, wordt aanbevolen om niet met een breedpuntpijl te schieten. Dit draagbare buitenboogschietdoel is ontworpen voor bogen met een trekgewicht tot 45 pond. Dankzij het aanbevolen schietbereik van 30 tot 60 meter kunt u veilig oefenen.
Zie meer Zie minder

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving
Draagbaar doelwit voor boogschieten
VEVOR Boogschietdoelblok, 16
VEVOR Boogschietdoelblok, 16
Neem je passie voor boogschieten mee naar buiten met dit veelzijdige doelwit. Of je nu in het bos bent, op een schietbaan of op zomerkamp bent, dit doelwit is je perfecte metgezel om je boogschietvaardigheden te verbeteren terwijl je plezier hebt.
VEVOR Boogschietdoelblok, 16
VEVOR Boogschietdoelblok, 16
Met een XPE-schuimoppervlak met hoge dichtheid is dit boogschietdoel ontworpen om een ​​breed scala aan pijlslagen te weerstaan. Het uit het doel trekken van de pijlen is eenvoudig en draagt ​​bij aan een naadloze en efficiënte oefensessie.
VEVOR Boogschietdoelblok, 16
VEVOR Boogschietdoelblok, 16
Dit boogschietpijldoel is speciaal ontworpen voor uw gemak en is uitzonderlijk licht van gewicht, waardoor het ideaal is voor tieners. Uitgerust met een geïntegreerd handvat, kan hij gemakkelijk naar de gewenste opnamelocatie worden vervoerd.
VEVOR Boogschietdoelblok, 16
VEVOR Boogschietdoelblok, 16
Dit draagbare buitenboogschietdoel biedt uitzonderlijk zicht en duidelijk gedefinieerde richtpunten, waardoor het gemakkelijker wordt om op langere afstanden te richten. Het levendige en contrastrijke kleurenschema verbetert de zichtbaarheid, terwijl een reeks beschikbare patronen tegemoet komt aan verschillende opnamevoorkeuren.
VEVOR Boogschietdoelblok, 16
VEVOR Boogschietdoelblok, 16
Om de duurzaamheid van uw pijldoel te garanderen, is het raadzaam om het gebruik van broadhead-pijlen te vermijden. Dit doel is ontworpen voor bogen met een trekgewicht tot 45 pond. Het aanbevolen schietbereik van 30 tot 50 meter geeft u het vertrouwen om effectief te oefenen.
VEVOR Boogschietdoelblok, 16
VEVOR Boogschietdoelblok, 16
Zie meer
Vergelijk met soortgelijke artikelen
Zie meer

Specificaties

Artikelmodelnummer XJY-16
Materiaal XPE-oppervlak
Nettogewicht 3,075 kg
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1