1/1

WSP004900WDDSMJ01V2

VEVOR Natte Steenmolen Slijpmachine 1,1KW Variabelesnelheid Natte Polijstmachine

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Instelbare Snelheid: De natte steenmolen biedt optimale snelheidsinstellingen van 2.000 tot 4.000 owm/min omdat hij een variabele snelheidsknop heeft. U kunt de snelheid regelen op basis van verschillende steenmaterialen en polijstscènes.
  • Efficiënte Motor van 1100 W: De motor van de bankslijpmachine met een laag geluidsniveau, hoog rendement en uitstekende prestaties zorgt voor een hoog motortoerental van 5600 owm/min. De hoge intensiteit van de motor zorgt dus voor hoge prestaties.
  • Snelle Pijpverbinding: De standaard waterpijpkop is geschikt voor de meeste waterleidingen en tuinslangen. U kunt de leidingen snel aansluiten op de messing koppeling. De roestvrije waterinjectieschakelaar wordt gebruikt om de grootte van de waterstroom te regelen.
  • Twee Handgrepen en Veilige Schakelaars: De twee handgrepen met ergonomische greepmaten zijn geweldig voor de stabiliteit van de bediening. De zijhandgreep elimineert verstopping van de hand van de ventilatieopening, waardoor de motor langer meegaat. Er zijn twee schakelaars van de haakse slijper met variabele snelheid, ontworpen voor het opstarten van verschillende snelheden.
  • Brede Toepassing: De haakse slijpmachine is ideaal voor het polijsten van meerdere materialen, waaronder graniet, marmer, zandsteen en beton. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om uw auto te waxen en te polijsten met (zelf bereide) sponspads.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.