1/1

FTBZPE60L220VLWJ0V2

VEVOR Auto Koelkast Draagbare Vriezer 12 V 60 L Dubbele Zone met APP-bediening

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • Dubbele Zone en Temperatuur: Onze autokoelkast heeft een koeler gedeelte en een bevroren gedeelte waar u verschillende soorten voedsel kunt bewaren. Het aanraakscherm biedt een eenvoudige en intuïtieve bedieningservaring, waarbij de huidige temperatuur van de koeler en vriezer wordt weergegeven, die instelbaar is. U kunt ook de mobiele app gebruiken om de temperatuur te regelen. De temperatuur kan in beide ruimtes afzonderlijk worden geregeld.
  • Efficiënte Koeling: Met compressorkoeltechnologie kan deze 12V-autovriezer in 15 minuten snel afkoelen van 68 /20 tot -4 ℉/0 , waardoor uw voedsel vers blijft. Er zijn twee modi waaruit u kunt kiezen: de ECO-modus voor energiebesparende efficiëntie of de MAX-modus voor snelle koeling.
  • Perfecte Structuur: Onze autokoelkast is gemaakt van mat materiaal, dat sterk, duurzaam en slijtvast is. Door de soepele rol en het handige handvat verplaats je de koelkast gemakkelijk. Met de interne LED-lamp kunt u het interieur duidelijker observeren en het afvoergat voert het opgehoopte water naar binnen af. Daarnaast bieden we ook een oplaadinterface om uw mobiele telefoon op te laden.
  • Veilig Rijden: Onze autokoelkast is uitgerust met 120/240V AC- en 12/24V DC-adapters, zodat u de campingkoelkast naadloos van huis naar voertuig kunt verplaatsen. De drielaagse batterijbescherming kan voorkomen dat de koelkast de batterij van het voertuig leegraakt. Het is ontworpen om weinig geluid te produceren en zorgt ervoor dat u goed zult slapen na een lange tijd rijden. Zelfs bij een kanteling van 45° staat de koelkast stabiel.
  • Uitgebreid Gebruik: Deze 53 kwart-koelkast met vriezer past precies in uw kofferbak, achter een autostoeltje of in het bed van een vrachtwagen. Je kunt een 12V-compressorkoelkast meenemen naar elke buitenactiviteit zonder je zorgen te maken over hobbelige wegen of hellingen. De reiskoelkast van de auto is perfect voor campers, campings, boten, kamperen, vissen, roadtrips en andere buitenactiviteiten.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden
Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.