1/1

HR-1ZLSJ000000001V2

Vevor Waterdestilleerder Waterdestilleerapparaat Roestvrij Staal Water Distiller

AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【VOEDSELKWALITEIT】 - 100% materiaal van goede kwaliteit. 304 roestvrijstalen binnentank / binnendop / condensorbatterij / wateruitlaat / waterinlaat, BPA-vrije plastic container en aluminium ventilatorbladen. Sanitair en makkelijk schoon te maken.
  • 【GEBRUIKERSVRIENDELIJKE BEDIENING】 - Verwijdert effectief verontreinigingen voor het zuiverste water! Het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de temperatuur 115 ° C (239 ° F) bereikt. Een eenvoudige knop om te starten, het is niet nodig om aan te sluiten of los te koppelen tijdens het bedienen.
  • 【KRACHTIGE PRESTATIES】 - Krachtige machine van 750 W met voldoende inhoud van de binnencontainer van 4 l (1,1 US gal / 0,88 UK gal). De verwarmingselementen zorgen voor een destillatiesnelheid van meer dan 1/2 gallon per uur, tot 12 gallon per dag. Uitgerust met oververhittingsbeveiliging en droogbrandwerende beveiligingsfuncties.
  • 【AANDACHT ONTWERP】 - Eenvoudige montage en reiniging, het is niet nodig om vuile filterpatronen aan te schaffen en te vervangen. Met een draagbaar handvat aan de bovenkant voor gemakkelijk dragen. Zowel distilleerders als containers hebben grote openingen voor gemakkelijke toegang en reiniging.
  • 【THUIS & COMMERCIEEL GEBRUIK】 - De waterdestilleerder verwijdert de meeste onzuiverheden uit het kraanwater, ideaal voor het destilleren van water, alcohol enzovoort. Perfect voor laboratoria, ziekenhuizen, tandheelkundige klinieken, kantoren, huizen, reizen, etc.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

4.9
4.9 Uit 5

69 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Good price. Easy to use

Water purifier - excelkent

Ondanks de vlekken die na de eerste reiniging van de Vevor op de binnenbodem zijn achtergebleven, ben ik zeer tevreden over deze distilleerder. Ik maak het na elk gebruik schoon en tot nu toe zijn er geen extra vlekken. In het begin is het even wennen aan de smaak van het water omdat het zo puur smaakt, maar je raakt er snel aan gewend en waardeert het enorm. Ik twijfelde voordat ik de Vevor koos, omdat het kosteneffectiever is dan vele andere, maar ik ben zo blij dat ik het heb gekozen. Makkelijk in gebruik, 4 liter heerlijk water en kostenbesparend!

Bekijk Meer
Opvouwen

Rick

Great

Great item does what it says, easy to assemble and easy to use it defo a must buy, clean decontaminated water

Bekijk Meer
Opvouwen

dental product

ideaal

wanneer je bij de dentale groothandel een soortgelijk produkt besteld ben je zo vier keer duurder uit.

Bekijk Meer
Opvouwen

Zoe

Hasn’t let me down

This distiller is great, I can have 4litres of safe, distilled water in just over 3 hours. I can leave it running as it shuts itself off once the water has been distilled and it doesn’t cost too much to run either. I’m very happy with my purchase. Delivery was so fast.

Bekijk Meer
Opvouwen

taiwo igunnusi

I am a happy customer

Most definitely I recommend it.

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.
handleiding