1/1

JSZZSJSZJTHH4RO4EV0

VEVOR Waarschuwingskegel 4 Stuks x 1 M Waarschuwingskolom Geel En Zwart Reflecterende Wegkegel Voor Buiten of Binnen Die Kunnen Worden Toegepast Als Toegangscontrole Menigtecontrole Verkeersbarrière

Hoeveelheid: 4 stuks
AANTAL:
Groothandel Onderzoek
Laat uw informatie achter en word onze distributeur voor extra concurrentiekorting.
*E-mail
*Hoeveelheden
Bericht
0/200
Over dit artikel
  • 【VERBETERDE PE-PLASTIC】- Onze staander is gemaakt van hoogwaardig PE-kunststof, dat niet gemakkelijk vervaagt. Het kan werken onder verschillende complexe omgevingen.
  • 【EFFORTLESS SETUP】- De kettingstang kan eenvoudig zonder gereedschap worden geïnstalleerd en gedemonteerd. Elke paal is uitgerust met een 39 inch lange ketting.
  • 【EXTENSIVE SIZE】- Deze buitenstaander is verbeterd met een groter formaat basis en kolom. Nadat het voetstuk is gevuld met water of zand, kan de paal steviger zijn.
  • 【GEASSORTEERDE KLEUR】- De barrièrekettingstang is ontworpen met een speciale koepel en een geassorteerde kleur van geel en zwart. U kunt het gebruiken voor waarschuwing of voorzorg.
  • 【BREDE TOEPASSING】- De staander kan werken als verkeersafbakening of barrière die wordt gebruikt voor verkeerscontrole of waarschuwing op de oprit, garage, poort, enz.
Alles zien

Vaak samen gekocht

Mensen die dit artikel kochten, kochten ook

Beschrijving

Specificaties

Onjuiste productinformatie melden

Beoordelingen

5.0
5.0 Uit 5

1 Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Prijs
Kwaliteit
Functies
Makkelijk te gebruiken
Bekijk Meer
Opvouwen
Helbig

Hoeveelheid : 4 stuks ; Kleur : Zwart geel ;

your driver has a high chance of not delivering

Artikel wie beschrieben, alles top erfüllt seinen Zweck. Leicht zusammen zubauen und zu verfüllen

Bekijk Meer
Opvouwen

Vragen en antwoorden
Typische vragen over producten: Is het product duurzaam?
Stel de eerste vraag

Mensen die dit artikel bekeken, keken ook naar

1/1
Aanbeveling van het merk
TERUGSTUURBELEID
Elke bestelling heeft een garantie van 12 maanden en een retourbeleid van 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Neem gerust contact op met het VEVOR-ondersteuningsteam voor het geval u een probleem heeft, zoals aangekomen schade, ontbrekend onderdeel, verkeerd verzonden item of niet werkt of defect is.
Betaling
Klant kan betalen met PayPal of Creditcard. Met PayPal kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard kunt u nu kopen om later te betalen, aankoopbescherming hebben, een renteloze lening krijgen, voordelen en beloningen ontvangen, uw schulden verminderen en uw kredietwaardigheid verhogen.
Zendingen
Bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden. VEVOR keurt UPS Grond, DHL Grond GLS goed. Pakketvrachtlogistiek om uw bestellingen te verzenden vanuit het magazijn in Jenec & Boulevard. Levering duurt over het algemeen 2 tot 6 dagen. Voor afgelegen gebieden duurt de levertijd nog twee dagen.